Welkom

huwelijksvideografe weddingvideographer island luxury weddingvideographer

Hi jij!

Ik ben Alix, een enthousiaste krullenbol die graag herinneringen vastlegt.
Ik werkte 8 jaar als leerkracht in het onderwijs. Het laatste jaar was ik mijn draai wat kwijt en ging ik een hele andere richting uit. Ik had altijd al een voorliefde voor foto – en videografie. Bewegende beelden maken en geluiden opnemen van mensen die je dierbaar zijn, vind ik zo ontzettend belangrijk om in handen te hebben. Want de tijd vliegt jammer genoeg zéér snel voorbij. Van een hoge springplank dook ik een nieuwe wereld in.
Ik investeerde in mezelf, kocht veel materiaal, volgde cursussen en avondschool en ik leerde heel wat andere foto- en videografen kennen. Ik was al snel helemaal verkocht aan dit nieuw avontuur! De vrijheid die ik voelde, was zo ontzettend groot en deed me veel deugd. Het combineren van verschillende jobs werd na een tijdje te veel. Zo ging ik in een jaar tijd van bijberoep naar hoofdberoep. En ik heb nog geen seconde spijt gehad.

Op korte tijd heb ik fantastische mensen ontmoet en geweldige samenwerkingen mogen aangaan. Zo zie je mij met een lach op mijn gezicht op jullie huwelijksfeest terwijl ik jullie prachtige dag capteer.

Naast huwelijken filmen, vind ik het geweldig om mijn eigen gezin vast te leggen op beeld. Video’s van Basil doen me keer op keer smelten.
Met Video Memories wil ik andere ouders begeleiden om mooie video’s te creëren van hun gezin. En goed nieuws! Hier heb je geen professioneel materiaal voor nodig. De nieuwste smartphones kunnen zoveel.
Wil je graag je gezin met video in beeld laten brengen?
Dan is Memory Lane Video iets voor jou!
Leuk dat jij hier bent, misschien tot gauw?
Liefs,
Alix
video filmen sony alpha sonyA7SIII