Welkom

huwelijksvideografe weddingvideographer island luxury weddingvideographer

Hi jij!

Ik ben Alix, een enthousiaste krullenbol die graag herinneringen vastlegt.

 

Ik werkte 8 jaar als leerkracht in het onderwijs. Het laatste jaar was ik mijn draai wat kwijt en ging ik een hele andere richting uit. Ik had altijd al een voorliefde voor fotografie. Hier mijn beroep van maken, kwam pas in mij op na de geboorte van ons zoontje Basil.

 

Van een hoge springplank dook in de wereld van fotografie in. Ik investeerde in mezelf, kocht veel materiaal, volgde cursussen en avondschool en ik leerde heel wat andere fotografen kennen.

 

Ik was al snel helemaal verkocht aan deze fantastische wereld! De vrijheid die ik voelde, was zo ontzettend groot en deed me veel deugd. Het combineren van verschillende jobs werd na een tijdje te veel. Zo ging ik in een jaar tijd van bijberoep naar hoofdberoep. En ik heb nog geen seconde spijt gehad.

Het kriebelde om nog meer te doen dan fotograferen. Met mijn Sony A7III had ik ook een ideale camera om te filmen. Ik heb honderden filmpjes bekeken, bestudeerd en veel geoefend. “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” was de mentaliteit die ik had toen ik hieraan begon. Op korte tijd heb ik fantastische mensen ontmoet en geweldige samenwerkingen mogen aangaan. Zo zie je mij met een lach op mijn gezicht op jullie huwelijksfeest of event terwijl ik jullie prachtige dag capteer. I love my job!

 

Misschien tot gauw?

 

Liefs,

Alix

video filmen sony alpha sonyA7SIII