Welkom

trouw videografe België

Hi jij!

Wat fijn dat je interesse hebt in mijn videografie! In een vorig leven was ik leerkracht, maar ik vond mijn passie in het maken van trouwvideo’s. Elke dag ben ik dankbaar dat ik hier mijn fulltime beroep van heb kunnen maken. Ik kom op prachtige locaties in binnen- en buitenland, ontmoet fantastische mensen, iedereen is altijd vrolijk (zelfs de moeders van de bruid of bruidegom die ‘s ochtends vaak wat stress hebben) en ik mag doen wat ik het liefste doe: beelden en herinneringen creëren om koppels later te tonen hoe geweldig hun verhaal is! Je zal merken dat mijn video’s anders zijn dan de doorsnee trouwfilm die je gewend bent te zien. De tijd van langzame en vertraagde hand-in-hand beelden is voorbij voor mij. Ik wil jullie als koppel tonen zoals jullie echt zijn, samen met jullie vrienden en familie. De echte momenten: het dansen en springen, tieren en zingen, de shotjes en bijbehorende dansmoves en de mooie en grappige woorden tijdens de speeches. Zelf beschouw ik het laten maken van een trouwfilm als essentieel. Als jullie huwelijksdag of -weekend voorbij is, is het deze film die ervoor zorgt dat je opnieuw en opnieuw kunt terugkeren naar die prachtige momenten. De investering is het dus helemaal waard.

Naast huwelijken filmen, vind ik het geweldig om startende videografen te begeleiden bij hun stappen in videografie. Hiervoor maakte ik een online cursus Videograaf Vol Vertrouwen.
Met mijn online mini cursus Video Memories wil ik ouders begeleiden om mooie video’s te creëren van hun gezin. En goed nieuws! Hier heb je geen professioneel materiaal voor nodig. De nieuwste smartphones kunnen zoveel.
Leuk dat jij hier bent, misschien tot gauw?
Liefs,
Alix