Huwelijken

Jullie gaan trouwen! 

Een film laten maken van je huwelijk is goud waard, al zeg ik het zelf.

Het wordt een dag vol prachtige momenten en veel emoties.
Niet alleen bij jullie maar ook bij de gasten.
Schitterende woorden van familie, grapjes van getuigen of jullie eigen warme geloften.

Is het niet fantastisch dat je dit nadien echt kan herbeleven?

Bekijk hieronder een volledige trouwvideo

Mooie woorden van Siebe & Carmen
“Het lot heeft bij ons ervoor gezorgd dat Alix de videograaf van ons huwelijk werd. Wij zijn super blij dat zij uiteindelijk onze droomvideo van ons droomhuwelijk werkelijk heeft gemaakt. we zeiden meermaals tegen elkaar: ‘dit moet toch gewoon haar allerbeste video ooit zijn?!’ Om maar te zeggen: die huwelijksvideo is een absolute meerwaarde. En Alix is de meest zalige persoon om aan je zijde te mogen hebben (ook als dat op de achtergrond is)! Wij zijn heel dankbaar voor het werk, waarin je de liefde & creativiteit voor haar vak voelt, dat ze heeft geleverd. Als je zelf zou twijfelen: niet doen. Twijfel over je bloemkeuze, de keuze van je kleed, kostuum, openingsdans, … maar dit moet je gewoon doen!”

Wat mag je verwachten?

Het bekijken van jullie eigen huwelijksfilm is een moment waar je met kippenvel en vaak een traantje terugkijkt op jullie grote dag. Jullie hebben  maanden naar jullie feest toegeleefd. En laat ons eerlijk zijn, waarschijnlijk ook heel wat geld voor betaald. Het hele plaatje wil je je voor altijd herinneren, toch?

Zelf zou ik bewegende beelden niet willen missen van onze huwelijksdag. Je ouders, getuigen, vrienden en familie na zoveel jaar weer terug aan het woord horen en zien, ik krijg al rillingen wanneer ik hier aan denk. Naast een huwelijksfilm maak ik ook een korte trailerversie of sneak peek. Dit is leuk om nadien als bedankje mee naar jullie gasten te sturen.

Alles wordt in 4K kwaliteit opgenomen en afgeleverd. Je ontvangt jullie eigen unieke weddingfilm zowel digitaal als thuis in een mooi geschenkje.
Je kan kiezen tussen de Highlight Weddingfilm en The Happily Ever After Edition. Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik de opties graag verder uit zodat jullie kunnen kiezen wat bij jullie past.

Hoe ga ik te werk?

Tijdens ons kennismakingsgesprek ergens op een terrasje bespreken we jullie wensen. Hier denk ik graag mee en kan jullie heel wat tips geven. Zo weten jullie ook wie ik ben en wat jullie kunnen verwachten.

Met de gekozen fotograaf neem ik contact op zodat jullie zeker kunnen zijn van een mooie samenwerking. De dag zelf loopt dit altijd heel vlot. Ik raad met veel plezier fijne en getalenteerde fotografen aan!

Naast beelden worden ook geluiden opgenomen. Audio van de speeches, reacties van jullie gasten maar ook van het omgevingsgeluid.
Dit maakt alles zoveel echter. Voor de ceremonie of speeches worden kleine microfoontjes bevestigd zonder dat deze je zullen hinderen of zichtbaar zijn.
Hebben jullie een muziekgroepje geboekt? Dan kan ik, mits hun toestemming, een stukje van een nummer gebruiken in jullie eigen film. Zo krijg je jullie favoriete nummers opnieuw te horen. Hiervan gebruik ik liefst meer up tempo nummers! Het mag toch allemaal een beetje funky zijn?! Geen saaie trouwfilm dus!

Zo kan jouw sneak peek zijn

Mooie woorden van Stefanie & Christophe
“Na lang twijfelen hadden we toch besloten om samen te werken met een videograaf. We zijn nog nooit zo blij geweest met een beslissing als deze. Alix, je zit niet alleen boordevol talent maar bent ook gewoon een super lief en aangenaam persoon om tijdens je huwelijksdag naast je zijde te hebben. Zeker niet twijfelen om Alix uit te nodigen op jullie huwelijk! Veel liefs, Christophe & Stefanie”

Maar wat kost dat?

Een huwelijksfilm laten maken start aan 3900 euro. Hiervoor ben ik 10u aanwezig op jullie huwelijk. Inbegrepen: De Highlight Weddingfilm & sneak peek in 4K, gepersonaliseerde USB stick & digitale aanlevering, 21% btw, rechtenvrije muziek, postproductie en vervoer binnen België. Willen jullie nog meer dan de highlights? Ik bespreek de opties graag met jullie.

Destination wedding?! Count me in!

Een ceremonie in de bergen? Tussen de Toscaanse heuvels? Of gewoon met jullie tweetjes naar jullie favoriete land? Alles kan! Ik reis graag mee naar jullie droombestemming voor jullie huwelijksfeest. Zo kan je me in 2024 alvast in de Provence vinden om te filmen, heeerlijk! Vraag mij gerust om meer info en een vrijblijvende offerte.

epic weddings, italian ceremony

Oke genoeg gelezen, wij willen een video! Wat nu?

1) Jullie hebben interesse in mijn videografie, superfijn! Je contacteert mij via het contactformulier en je geeft me zoveel mogelijk informatie mee.
Ik vind het fijn om jullie beter te leren kennen tijdens een koffietje bij jullie thuis of op café. Zo weten jullie wie ik ben en ik luister graag naar jullie plannen. Zo heb ik een idee van wat jullie fijn vinden.

2) Jullie willen mij boeken, jeej! Dan maak ik een contract op en betalen jullie een voorschot. Zo ben je zeker dat ik aanwezig ben want vanaf dan staat jullie dag in mijn agenda geblokkeerd.

3) Zo’n maand voor jullie huwelijksdag neem ik opnieuw contact op. Zo kunnen we de hele dag nog eens overlopen. Zo weet ik goed wanneer ik waar moet zijn om niets te missen. Indien er getuigen zijn die iets leuks willen doen maar jullie willen verrassen, laat ze me gerust een mailtje sturen zodat ik voorbereid ben op dit moment. 

4) Dan is de dag daar! Ik maak veel beelden om hier nadien een prachtig geheel van te maken. Ik bevestig kleine microfoontjes op belangrijke momenten om zo het beste geluid te kunnen capteren. Je zal er niets van merken, pinky promise!

5) Na zo’n 8 – 20 weken mag je jullie film verwachten. Trek de bubbels maar open! Tijd om hier een gezellig momentje van te maken met jullie 2 of met vrienden en familie. Zo kan je de dag weer opnieuw beleven! En 30 jaar later nog steeds, fantastisch toch?!

Mooie woorden van Mats & Lynn
“Alix is allereerst enorm aangenaam om mee samen te werken. Ze heeft goede ideeën, zet op voorhand op een gestructureerde manier de planning mee uit en was onmerkbaar aanwezig bij alle mooiste momenten op ons feest. Daarnaast zijn haar video’s van topkwaliteit! Van montage en beeldselectie tot muziek en effecten, we hebben van blijdschap en ontroering veelvuldig gelachen en geweend bij het zien van onze trouwvideo. Ten slotte is niets te veel en wordt elk antwoord en actie vergezeld een glimlach van oor tot oor, Alix stelde ons steeds op ons gemak. Doe daarbij nog eens een heel snelle oplevering en Alix was de gedroomde videografe voor ons droomevent.”