Huwelijken

your love story isn’t ordinary, and your wedding video shouldn’t be either

Ben je op zoek naar een videograaf die alles net wat anders aanpakt?
Iemand die naadloos blendt tussen al jullie vrienden en familie, alsof ze er altijd al deel van heeft uitgemaakt?
Jullie willen geen zeemzoete video maar jullie zijn op zoek naar iets dat afwijkt van het traditionele, een herinnering die even levendig is als jullie liefde.

Elk liefdesverhaal is uniek.
Maar 1 ding hebben de koppels waar ik voor werk gemeen.

THEY LOVE TO PARTY!

Ze durven tradities loslaten en doen lekker hun eigen zin.

Ze willen later niet naar een traditionele film terugkijken maar opnieuw kunnen kijken naar hoeveel plezier zij hadden met hun vrienden.
De persoonlijke momenten en ongefilterde emoties terug herbeleven.

Siebe & Carmen
“Wij zijn super blij dat Alix onze droomvideo van ons droomhuwelijk werkelijk heeft gemaakt. we zeiden meermaals tegen elkaar: ‘dit moet toch gewoon haar allerbeste video ooit zijn?!’ Om maar te zeggen: die huwelijksvideo is een absolute meerwaarde. En Alix is de meest zalige persoon om aan je zijde te mogen hebben (ook als dat op de achtergrond is)! Wij zijn heel dankbaar voor het werk, waarin je de liefde & creativiteit voor haar vak voelt, dat ze heeft geleverd. Als je zelf zou twijfelen: niet doen. Twijfel over je bloemkeuze, de keuze van je kleed, kostuum, openingsdans, … maar dit moet je gewoon doen!”

Jullie zijn op zoek naar

Een trouwvideograaf die jullie huwelijksdag- of weekend (jep I LOOOVE destination weddings!) vastlegt en zich overal kan tussensmijten alsof jullie al jaren vrienden zijn.
Maar ook perfect aanvoelt wanneer ze zich op de achtergrond moet begeven.
Iemand die de dansvloer mee in gang zet? En jullie 100% goed doet voelen?

Zelf zou ik bewegende beelden niet willen missen van onze huwelijksdag.
Je ouders, getuigen, vrienden en familie na zoveel jaar weer terug aan het woord horen en zien, ik krijg al rillingen wanneer ik hier aan denk. Naast een huwelijksfilm maak ik ook een korte sneak peek. Dit is leuk om nadien als bedankje mee naar jullie gasten te sturen.

Alles wordt in 4K kwaliteit opgenomen en afgeleverd. Je ontvangt jullie eigen unieke wedding film zowel digitaal als thuis in een mooi geschenkje.
Jullie wedding film zal zo’n 7 – 10 minuten lang genieten zijn!
Tijdens een kennismakingsgesprek leg ik de opties graag verder uit.

 Stefanie & Christophe
“Na lang twijfelen hadden we toch besloten om samen te werken met een videograaf. We zijn nog nooit zo blij geweest met een beslissing als deze. Alix, je zit niet alleen boordevol talent maar bent ook gewoon een super lief en aangenaam persoon om tijdens je huwelijksdag naast je zijde te hebben. Zeker niet twijfelen om Alix uit te nodigen op jullie huwelijk! Veel liefs, Christophe & Stefanie”

Maar wat kost dat?

Een huwelijksfilm laten maken start aan 4500 euro. Hiervoor ben ik de volledige dag aanwezig met mijn vaste second shooter.
Samen leggen we nog meer momenten, emoties, onverwachte zotte dingen voor jullie vast.
Inbegrepen: Jullie unieke wedding film & sneak peek in 4K, gepersonaliseerde USB stick & digitale aanlevering, 21% btw, rechtenvrije muziek, postproductie en vervoer binnen België. Willen jullie nog meer dan de highlights? Ik bespreek de opties graag met jullie.

Destination wedding?! Count me in!

De destination weddings zitten in de lift! En hier kan ik alleen maar blij om zijn. Je trouwweekend met je beste vrienden en familie doorbrengen is absoluut geweldig! Een ceremonie in de bergen? Tussen de Toscaanse heuvels? Of gewoon met jullie tweetjes naar jullie favoriete land?
Alles kan!
Ik reis graag mee naar jullie droombestemming voor jullie huwelijksfeest. Zo kan je me in 2024 alvast in de Provence vinden om te filmen, heeerlijk! Vraag mij gerust om meer info en een vrijblijvende offerte.

epic weddings, italian ceremony

Oke genoeg gelezen, wij willen een video! Wat nu?

1) Jullie hebben interesse in mijn videografie, superfijn! Je contacteert mij via het contactformulier en je geeft me zoveel mogelijk informatie mee. Denk maar aan jullie datum en de locaties, eventueel weddingplanner en fotograaf.
Ik vind het fijn om jullie beter te leren kennen tijdens een koffietje/cavake op café of indien we te ver weg wonen van elkaar in een videocall. Zo weten jullie wie ik ben en ik luister graag naar jullie plannen. Zo weet ik goed wat ik jullie fijn vinden.

2) Jullie willen mij boeken, jeej! Dan maak ik een contract op en betalen jullie een voorschot. Zo ben je zeker dat ik aanwezig ben want vanaf dan staat jullie dag in mijn agenda geblokkeerd.

3) Zo’n maand voor jullie huwelijksdag neem ik opnieuw contact op. Zo kunnen we de hele dag nog eens overlopen. Zo weet ik goed wanneer ik waar moet zijn om niets te missen. Indien er getuigen zijn die iets leuks willen doen maar jullie willen verrassen, laat ze me gerust een mailtje sturen zodat ik voorbereid ben op dit moment. 

4) Dan is jullie dag daar! Ik maak veel beelden om hier nadien een prachtig geheel van te maken. Ik bevestig kleine microfoontjes op belangrijke momenten om zo het beste geluid te kunnen capteren. Je zal er niets van merken, pinky promise!

5) Trek de bubbels maar open want jullie unieke weddingfilm is klaar! Tijd om hier een gezellig momentje van te maken met jullie 2 of met vrienden en familie. Zo kan je de dag weer opnieuw beleven! En 30 jaar later nog steeds, fantastisch toch?!

Mats & Lynn
“Alix is allereerst enorm aangenaam om mee samen te werken. Ze heeft goede ideeën, zet op voorhand op een gestructureerde manier de planning mee uit en was onmerkbaar aanwezig bij alle mooiste momenten op ons feest. Daarnaast zijn haar video’s van topkwaliteit! Van montage en beeldselectie tot muziek en effecten, we hebben van blijdschap en ontroering veelvuldig gelachen en geweend bij het zien van onze trouwvideo. Ten slotte is niets te veel en wordt elk antwoord en actie vergezeld een glimlach van oor tot oor, Alix stelde ons steeds op ons gemak. Alix was de gedroomde videografe voor ons droomevent in Toscane.”

Maxime & Thibault

“Thibault en ik zitten hier in de zetel met onze mond vol tanden. De trailer hebben we al zeker 10x bekeken en nu de langere versie. Wij zijn echt sprakeloos. Wij hebben geweend. We hebben het nu ook mogen beleven vanuit de kant van onze gasten en onze vrienden en familie. Wauw, echt wij zijn heel blij dat we u als videograaf hebben gevraagd. Want dit resultaat is echt.. niet normaal! Echt een dikke dikke dikke dankjewel voor alles en erbij te zijn. Je bent een super toffe vrouw en ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Ik hoop dat we elkaar ooit nog zullen tegenkomen. Wij zitten hier met een dikke smile op ons gezicht hier. We gaan de video vandaag nog een paar keer bekijken voor we gaan slapen. Dankjewel voor alles, dikke zoen.”