My favorites

weddingfilm – Jarry & Sophie

Sophie & Jarry, een ijzersterk en liefdevol team.
Het was een dag waarin ik meerdere keren mijn tranen heb moeten onderdrukken.

We startten de ochtend van de huwelijksdag bij Sophie haar mama thuis.
De ontspannen en fijne sfeer, het opmaken van de bruid, klinken met bubbels, de first look met haar ouders en de vriendinnen, .. kortkom pure gezelligheid om in beeld te brengen! Vervolgens reden we naar Botanic Sanctury in Antwerpen waar het feest doorging. De first look vond plaats in de ongelooflijk prachtige kappel.

De gasten waren in het zwart gekleed voor deze sprookjesachtige winterwedding. Dit was zo geslaagd! Het geheel klopte 100%.
De prachtige geloftes en speeches hebben mij meerdere keren ontroerd.
Zo dankbaar dat ik werd meegenomen in hun verhaal.
Omdat Sophie het leven letterlijk viert en me vroeg of ik een van haar favoriete muzieknummers kon toevoegen aan de film, contacteerde ik de auteur hiervan voor zijn toestemming (commerciële nummers mag je niet zomaar toevoegen). Ik zou zeggen “Genieten van het leven, allemaal…”

 

foto – Elke Van Den Ende
video – Alix Temmerman
locatie – Botanic Sanctuary Antwerp
make-up – Olive Makeup Atelier
haar – Hairstylies
muziek – Lissa Lewis
jurken – KaviarGauche & Bloomfeld Luxury Bridal & Berta Bridal 

weddingfilm – Lynn & Mats

“Alix is allereerst enorm aangenaam om mee samen te werken. Ze heeft goede ideeën, zet op voorhand op een gestructureerde manier de planning mee uit en was onmerkbaar aanwezig bij alle mooiste momenten op ons feest.

Daarnaast zijn haar video’s van topkwaliteit! Van montage en beeldselectie tot muziek en effecten, we hebben van blijdschap en ontroering veelvuldig gelachen en geweend bij het zien van onze trouwvideo.

Ten slotte is niets te veel en wordt elk antwoord en actie vergezeld een glimlach van oor tot oor, Alix stelde ons steeds op ons gemak. Doe daarbij nog eens een heel snelle oplevering en Alix was de gedroomde videografe voor ons droomevent!”

 

foto – Lausfotografie
weddingplanner – Artanna Experiences
locatie – BorgodellaMeliana
muziek – 2romancemusic
catering – lecirquefirenze
kostuum – Todbtailoring
jurk – Natthida
video – Alix Temmerman

weddingfilm – Stefanie & Christophe

“Na lang twijfelen hadden we toch besloten om samen te werken met een videograaf. We zijn nog nooit zo blij geweest met zo een last minute beslissing als deze. Alix, je zit niet alleen boordevol talent maar bent ook gewoon een super lief en aangenaam persoon om tijdens je huwelijksdag naast je zijde te hebben. Zeker niet twijfelen om Alix uit te nodigen op jullie huwelijk! Veel liefs, Christophe & Stefanie”

 

foto – Pictures by Lore Mattens
make up – Tesse Gillis
locatie – Deust events/tuinen Merksplas
muziek – PressPause Sarah Neyrinck
video – Alix Temmerman

weddingfilm – Carmen & Siebe

“Het lot heeft bij ons ervoor gezorgd dat Alix de videograaf van ons huwelijk werd. Wij zijn super blij dat zij uiteindelijk onze droomvideo van ons droomhuwelijk werkelijk heeft gemaakt. we zeiden meermaals tegen elkaar: ‘dit moet toch gewoon haar allerbeste video ooit zijn?!’ Om maar te zeggen: die huwelijksvideo is een absolute meerwaarde. En Alix is de meest zalige persoon om aan je zijde te mogen hebben (ook als dat op de achtergrond is)!
Wij zijn heel dankbaar voor het werk (waarin je de liefde & creativiteit voor haar vak voelt) dat ze heeft geleverd. Als je zelf zou twijfelen: niet doen.
Twijfel over je bloemkeuze, de keuze van je kleed, kostuum, openingsdans, … maar dit moet je gewoon doen!”

 

foto – Hilde Eyckmans
make up – Kato van Blanche Beautysalon
locatie – The Red Penguin
video – Alix Temmerman

weddingfilm – Celine & Max

Initieel wilden Celine en Max enkel burgerlijk trouwen en later na hun verbouwingen een groot feest geven. Nu al een klein feestje, zo zagen ze het.
Maar de plannen werden een klein beetje gewijzigd. Het was een fantastisch mooie dag met een knalfeest om af te sluiten!

 

foto – Lausfotografie
make up – Kato van Blanche Beautysalon
locatie – MAS Antwerpen
catering – Francois food & drinks
muziek – 2romancemusic Elien & Dave
video – Alix Temmerman

trailer – Margaux & Jay

Mijn eerste destination wedding! Wat is het toch altijd fantastisch om met een topteam van huwelijksleveranciers te mogen werken. En op een prachtig eiland als Mallorca te werk gaan als videografe, was natuurlijk de kers op de taart!
Binnenkort stap ik het vliegtuig op naar Toscane voor mijn volgende buitenlands huwelijk. En zo staan er nog wel wat bestemmingen op mijn bucket list ;)!

 

weddingplanner – Story and More
foto – Liesje Brockley en Shotbychot
muziek – Holly Lowe
MUA – Laura Gisbert
dress – The Ivory Club
suit – Guy David Lambrechts
ceremoniespreekster – Story and More
video – Alix Temmerman