My favorites

sneak peek – Sarah & Mathieu

“Het is de max!!!!!! We werden volledig terug gezogen in het moment!!!! Je doet dit echt fantasisch!”

 

wedding designer – The Beloved Nomad
video – Alix Temmerman
ceremoniespreker – Le Jardin Secret
locatie – Masia Cabellut (Barcelona)
bloemen – Violeta Gladstone
muziek – Brasounds
catering – Acook Arnout Desmedt
DJ – Superstyling Classics 

sneak peek – Charlotte & Simon

“OMG dit is echt een film van ons eigen festival! Zalig!!! Wij zijn zoooo blij. Dankjewel voor alles!! Hier kunnen we ons leven lang van nagenieten. Ook met onze kindjes. Hiervoor zijn we je heel dankbaar. We kunnen niet wachten om het te bekijken met onze familie!!”

 

foto – Oogtepunt
video – Alix Temmerman
locatie – ‘de wei’
jurk – Griet Bosselaers 
kostuum – Café Costume
bloemen – Studio Saxena 

weddingfilm – Charis & Malco

“Waauuwwww!!! Echt superleuk!!! Malco is uiteraard aan het wenen! We hebben de film al zoveel bekeken! Elke keer zie je andere dingen!! Hoe vaker je de film bekijkt, hoe beter het wordt! Echt ongelofelijk!!! Dankjewel Alix”

 

 

foto – Jamie Neirynck
video – Alix Temmerman
locatie – Villa Annama
muziek – Emiline Music
muah – Studio Gesien
jurk – JPC

weddingfilm – Justine & Alexis

“Het is echt fantastisch! Er zijn weer traantjes gevallen. Alix heeft een persoonlijke aanpak en is zeker een aanrader! Elke keer wanneer we de video laten zien aan vrienden en familie genieten we enorm hard. Er is ook elke keer een nieuwe insteek of een nieuw deel dat we gemist hadden dat ons dan opvalt.
We kunnen het 10 keer zien en nog verrast zijn, superleuk!!”

 

foto – Styn
video – Alix Temmerman
locatie – Waerboom
muziek – Primrose Trio
planner – Stephan Snoeckx

weddingfilm – Maxime & Thibault

“Thibault en ik zitten hier in de zetel met onze mond vol tanden. De trailer hebben we al zeker 10x bekeken en nu de langere versie. Wij zijn echt sprakeloos. Wij hebben geweend. We hebben het nu ook mogen beleven vanuit de kant van onze gasten en onze vrienden en familie. Wauw, echt wij zijn heel blij dat we u als videograaf hebben gevraagd. Want dit resultaat is echt.. niet normaal! Echt een dikke dikke dikke dankjewel voor alles en erbij te zijn. Je bent een super toffe vrouw en ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Ik hoop dat we elkaar ooit nog zullen tegenkomen. Maar ik ben echt zo blij dat ik u ken en ik ben zo blij met onze weddingmovie! Wij zitten hier met een dikke smile op ons gezicht hier. We gaan de video vandaag nog een paar keer bekijken voor we gaan slapen. Dankjewel voor alles, dikke zoen.”

 

foto – Jonathan De Poorter
video – Alix Temmerman
locatie – Salons De Groene Jager
muah – Studio Gesien