trouwvideografie destination wedding Mallorca

Videograaf Vol Vertrouwen

Met zelfvertrouwen als huwelijksvideograaf aan de slag?
In drie maanden tijd naar nieuwe hoogtes groeien?
Je eigen talenten verder ontwikkelen?
Dat kan!

GEEN TIJD VERLIEZEN EN OP KORTE TERMIJN STARTEN? DAT KAN ZEKER!

Je wil graag professionele video’s leren maken?
Maar je hebt geen zin om uren te zoeken naar de juiste tutorials op YouTube?

 

Ik begrijp het!

Stap voor stap leer ik jou hoe je dit kan aanpakken.
Ik zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt eenvoudig op één plek kan vinden.
Ik maakte immers zelf de stap van fotografe naar videografe en ik weet dus perfect hoe door de obstakels te navigeren.
Met mijn kennis en ervaring kan jij een shortcut nemen.
Van A tot Z neem ik je mee in de wereld van videografie.
De eindbestemming van dit avontuur?
Jij die vol zelfvertrouwen aan de slag kan gaan en een superknappe video’s kan creëren!
huwelijksvideografe trouwvideograaf

In het programma leer ik je de kneepjes van de techniek,
maar ook het zakelijke luik:

Filmtechnieken

Materiaal en instellingen

Hoe je jezelf kan voorbereiden

Hoe je de huwelijksdag zelf aanpakt

De postproductie in Premiere Pro

Hoe je je prijs kan berekenen

Het afleveren van een film

Alles over destination weddings

online course opleiding videografie
trouwvideografe Antwerpen

Het traject dat ik aanbied zal ervoor zorgen dat:

Je een groeistap neemt die veel groter is dan je op je eentje zou kunnen maken

Je blokkades rond geld en mindset wegwerkt

Je de juiste filmtechnieken kan toepassen

Je weet hoe je koppels en groepen kan aansturen

Je weet wie jouw specifieke doelgroep is

Je een correcte prijs vraagt

Je echt een fantastisch fijne job zult hebben

CURSISTEN & VIDEOGRAFEN AAN HET WOORD OVER VIDEOGRAAF VOL VERTROUWEN

Jonas Peeters Videografie

“Begin dit jaar kocht ik de videografiecursus van Alix, super tevreden over de investering! In de cursus staat alles uitgelegd van A tot Z over de kneepjes van het vak. Je kan bij Alix terecht als je vragen hebt over de cursus en helpt je met veel plezier verder. Alles is super duidelijk en elke topic over videografie wordt aangekaart. Als je je wilt verdiepen in videografie is de cursus van Alix 200% aan te raden!”

Lenz by Sacha

“Ik ben een tijdje geleden gestart met de cursus huwelijksvideografie bij Alix en ik heb er nog geen moment spijt van. De cursus zit enorm goed in elkaar, belicht echt elk aspect van het technische tot het commerciële en zelfs je eigen mindset. Maar hier stopt het niet bij! Tijdens je leerproces staat Alix altijd klaar voor wijze raad en tips & tricks die goud waard zijn als beginnende videograaf. Ik heb reeds mijn eerste trouw achter de rug en ben enorm blij dat ik, mede dankzij Alix, deze stap heb genomen. Een echte aanrader!”

OnYva

“Aangezien ik een startende videograaf ben (fotograaf die videografie wilt leren) heb ik geen seconde getwijfeld om de cursus “videograaf vol vertrouwen” aan te kopen bij Alix. Ik volg Alix al een lange tijd en ze maakt prachtige video’s. De cursus start met de basis, maar gaat ook meteen veel dieper dan dat. Alles komt aan bod om aan de slag te gaan als (huwelijks)videograaf. Ze legt de keuze van haar materiaal uit, hoe je je camera instelt en waar je allemaal op moet letten om goede audio op te nemen, allemaal zaken waar ik nog nooit echt over na had gedacht. Na het hoofdstuk “postproductie” heeft ook de nabewerking geen geheimen meer voor je en kan je zelfzeker aan de slag met je eerste video’s! Naast het feit dat ik heel veel heb geleerd is het ook heel aangenaam om te kijken naar de cursus, Alix is goedlachs en weet het allemaal op een heel boeiende manier over te brengen in beeld. Kortom, het is een van de cursussen (die ik op 1 hand kan tellen) die ik wél helemaal uit heb gedaan! En het beste? Ze blijft hem steeds verder aanvullen. Bedankt Alix!”

Portraits by Sofie Van Steelant

“Ik was al een tijdje aan het nadenken om mijn aanbod uit te breiden met video maar durfde de stap nooit te zetten. Toen ik op instagram Alix tegenkwam schreef ik me dan toch in voor de videografie cursus. Nog steeds heel blij met mijn keuze. Alle info wordt steeds duidelijk uitgelegd en je kunt altijd bij haar terecht voor vragen.”

Studio Lou

“Voor onze samenwerking wist ik niet goed hoe te beginnen met videografie. Bewegende beelden maken sprak mij altijd al erg aan. Omdat mijn core business fotografie voor zwangerschap en newborn is, wilde ik mij vooral verdiepen in bewegende beelden om als extraatje een kwalitatief filmpje aan te bieden aan mijn klanten. Ik wilde dit snel kunnen en mijn droom realiseren en kocht een camera die geschikt was voor zowel foto als video beelden. Ik was dus al even op zoek naar een Nederlandstalige cursus voor videografie tot ik bij Alix terecht kwam op Instagram. Haar professionaliteit en haar video’s spraken mij enorm aan. Alles is zo mooi en speels en er hangt een leuke vibe aan. Dit wou ik dus ook kunnen doen. Ik heb Alix een berichtje gestuurd en na een gesprekje wist ik dat Alix mij sowieso verder kon helpen. Ik sta nu zoveel zelfzekerder achter mijn camera.
Aan alles rond filmtechnieken en het technische heb ik veel gehad. Wanneer ik het even niet meer weet, zoek ik het terug op. Alles wordt in delen uitgelegd en dit is zeer handig. Alix neemt je ook mee achter de schermen zoals de koppel shoot of love shoot. Hier toont ze hoe ze alles vastlegt en hoe ze het nadien bewerkt. Waanzinnig en het meest waardevol voor mij.
Ik ging een dagje mee als second shooter en ook dit was zo fijn en leerzaam. Ik kon hier zelf oefenen met beelden maken en nadien aan de slag gaan in de nabewerking. Dit was weer een stap dichter voor mij naar zelfstandigheid en alle kneepjes van het vak te kennen. Ik weet nu goed welke instellingen ik moet hanteren, welk materiaal ik best kan gebruiken enzovoort. Het bewerken van de video’s zal nog oefenen zijn maar ik geloof dat dit zeker goed komt als hier meer tijd voor maak.
Alix legt alles heel duidelijk uit en neemt je stap voor stap mee hoe je een video van begin tot einde kan creëren en afleveren.
Ze is een heel fijn persoon, professioneel en heel behulpzaam. Je kan altijd bij haar terecht wanneer je met vragen zit.
Zoek jij een online cursus met zoveel inzichten en persoonlijkheid om uitgebreid over videografie te leren? This is it!”

Schrijf je dus zeker in, want dit wil je dus niet missen!


Zet je alvast op de wachtlijst voor deze cursus.


Via de wachtlijst krijg je bij de volgende lancering een korting!

Maar daar stopt het niet bij!

Ik blijf de opleiding steeds verder uitbreiden, dus ook in de toekomst kan je nieuwe content verwachten, zodat jij je ook kan blijven ontwikkelen.
Ook krijg je toegang tot een besloten Facebook groep. Hier kan je in een veilige omgeving vragen stellen aan mezelf en andere videografen, maar ook je netwerk uitbouwen. Want met een sterk netwerk sta jij ook sterker als videograaf.