Videograaf Vol Vertrouwen

Voel jij ook een interesse om je te verdiepen in videografie?

Wil jij op een gestructureerde manier bijleren om als filmmaker aan de slag te gaan?

VVV is er voor beginnende videografen die met zelfvertrouwen prachtige huwelijks – of gezinsfilms willen afleveren.

Videograaf Vol Vertrouwen

Voel jij ook een interesse om je te verdiepen in videografie?

Wil jij op een gestructureerde manier bijleren om als filmmaker aan de slag te gaan?

VVV is er voor beginnende videografen die met zelfvertrouwen prachtige huwelijks – of gezinsfilms willen afleveren.

Starten als videograaf, maar zie jij door het bos de bomen niet meer?

Je wil graag grote stappen nemen als ondernemer maar je weet niet goed waar te beginnen.
Er komt zoveel op je af en je voelt je vaak overweldigd?

Ik heb ook in dat donkere bos gestaan!

 • Hoe kwam het dat ik zo aan het verdrinken was in werk?
 • Waarom kon ik geen tijd meer vrijmaken voor mezelf?
 • Waarom sportte ik niet meer en zat ik tot ‘s avonds laat met edits bezig?
 • Waarom dacht ik voortdurend aan mijn werk terwijl ik eindelijk nog eens rustig in de zetel plofte?
Kerst in het podoulabos

Oef, het kan ook anders!  

Als je kijkt naar hoe hard jij werkt en je voor de volle 100% inzet voor je klanten, wordt het dan niet eens tijd dat het ook de resultaten gaat opleveren die jij verdient?

Blij dat deze periode achter mij ligt!

En goed nieuws want ook voor jou is dit perfect mogelijk!

 

Wat er jou nog te wachten staat:

 • Een nieuw aanbod uitwerken en jezelf verkopen zonder dat het als verkopen aanvoelt. Want dit kan wel fijn zijn wanneer je achter je aanbod staat en trots kan zijn op je werk.
 • Je geen angst meer voelt tijdens opdrachten en wanneer je het eindresultaat aflevert aan je klanten.
 • Je hoeft geen nachtjes meer door te doen. Je krijgt terug die energie en tijd die je verdient in het leven.

Want met meer kennis, ervaring en zelfvertrouwen, slaag jij er ook in om een kick-ass videograaf te worden en business uit te bouwen.

Wat kan je van Videograaf Vol Vertrouwen verwachten?

Ik geef je alvast een inkijk in de verschillende modules met + 100 videolessen:

Filmtechnieken

Veel beginnende videografen voelen zich onzeker over hun instellingen en de
technische kant die bij filmen komt zien. In deze module vertel ik je alles wat jij moet weten en kunnen om mooie beelden te maken. Maar ook hoe jij audio kwalitatief kan capteren. Want geluid is minstens even belangrijk.

Materiaal

Er is ontzettend veel materiaal op de markt. Je zal heel vaak in de verleiding komen om allerlei zaken aan te kopen. Maar zijn deze altijd nodig?
Hier toon ik jou wat je allemaal kan gebruiken en écht nodig hebt om mooie video’s te creëren. Zo doe jij geen miskopen.

Voorbereiding opdracht

Het kennismakingsgesprek is voor mij onmisbaar. Ik vertel je hier hoe ik dit aanpak en wat er allemaal aan bod komt. Verder leer je hier meer over automatisatie, algemene voorwaarden en het contract, het detailgesprek voor de huwelijksdag zelf en wat je allemaal kan meenemen naar een opdracht en hoe je jezelf kan voorbereiden zodat jij geen stress hoeft te ervaren in aanloop naar hun grote dag.

De huwelijksdag

Tijdens een bruiloft komen er heel wat momenten aan bod. Je wil goed voorbereid zijn om niets te missen. In deze module toon ik je per dag onderdeel hoe jij dit kan aanpakken zodat je vol vertrouwen aan het werk kan gaan.
Denk maar aan het in beeld brengen van locaties, details, het klaarmaken, de first look maar ook de loveshoot en nog veel meer. Zo neem ik je mee op pad en toon ik je achter de schermen hoe je koppels kan aansturen zonder black outs te krijgen.

Gezinsvideografie

In deze module neem ik je mee achter de schermen tijdens een gezinsvideoshoot.
Ik toon je hier hoe ik dit aanpak, welk materiaal ik gebruik en hoe ik koppels en kinderen aanstuur op een rustige en ongedwongen manier zodat hier de meest spontane beelden uit voortvloeien.

Postproductie in DaVinci Resolve

Da Vinci Resolve is een geweldig programma om je nabewerking in uit te voeren.
Denk maar aan storytelling, kleurenbewerking, hoe je audio aanpakt en nog veel meer. En een groot pluspunt aan DVR, je kan al van start gaan met de gratis versie!

Postproductie in Premiere Pro

Voor de beeldmakers die liever in Premiere Pro werken is er een uitgebreide module waarin ik je alles toon dat jij moet weten over videobewerking.

Mindset, prijzen en marketing

Waarom je mindset zo ontzettend belangrijk is om een duurzame onderneming uit te bouwen, leer je hier. Hoe je klanten kan aantrekken, welke prijs je kan vragen en hoe je deze zelf kan berekenen.
Hier krijg je tips over hoe je je website kan optimaliseren.
Om zo meer bezoekers en dus potentiële klanten te kunnen aantrekken.

Beeldmateriaal afleveren

Er zijn verschillende manieren om je beeldmateriaal af te leveren aan je klanten.
Ik heb ze intussen allemaal geprobeerd en leg je hier de voor en nadelen uit.

Destination weddings

Filmen in het buitenland, het blijft geweldig! Maar een goede prijszetting is uiteraard noodzakelijk. Ik vertel hier over prijzen, de verschillen tussen huwelijken in België en het buitenland en hoe je al je materiaal kan vervoeren.
Zodat jij je bij je eerste destination wedding niet puur door je enthousiasme laat leiden, maar een correcte prijs vraagt én niets over het hoofd ziet.

Smartphone videografie

We hebben in deze tijd allemaal een geweldige smartphone. Hier beelden mee maken voor in je vrije tijd of sociale media is zo fijn!
Met tips en tricks die jij nog niet kent als beeldmaker, kan je ook je smartphone skills naar een hoger niveau tillen.

Sowie

“Voor onze samenwerking wist ik niet goed hoe te beginnen met videografie. Bewegende beelden maken sprak mij altijd al erg aan. Omdat mijn core business fotografie voor zwangerschap en newborn is, wilde ik mij vooral verdiepen in bewegende beelden om als extraatje een kwalitatief filmpje aan te bieden aan mijn klanten. Ik wilde dit snel kunnen en mijn droom realiseren en kocht een camera die geschikt was voor zowel foto als video beelden. Ik was dus al even op zoek naar een Nederlandstalige cursus voor videografie tot ik bij Alix terecht kwam op Instagram. Haar professionaliteit en haar video’s spraken mij enorm aan. Alles is zo mooi en speels en er hangt een leuke vibe aan. Dit wou ik dus ook kunnen doen. Ik heb Alix een berichtje gestuurd en na een gesprekje wist ik dat Alix mij sowieso verder kon helpen.Ik sta nu zoveel zelfzekerder achter mijn camera.”
Aan alles rond filmtechnieken en het technische heb ik veel gehad. Wanneer ik het even niet meer weet, zoek ik het terug op.

Alles wordt in delen uitgelegd en dit is zeer handig. Alix neemt je ook mee achter de schermen zoals de koppel shoot of love shoot. Hier toont ze hoe ze alles vastlegt en hoe ze het nadien bewerkt. Waanzinnig en het meest waardevol voor mij. Ik ging een dagje mee als second shooter en ook dit was zo fijn en leerzaam. Ik kon hier zelf oefenen met beelden maken en nadien aan de slag gaan in de nabewerking. Dit was weer een stap dichter voor mij naar zelfstandigheid en alle kneepjes van het vak te kennen. Ik weet nu goed welke instellingen ik moet hanteren, welk materiaal ik best kan gebruiken enzovoort. Het bewerken van de video’s zal nog oefenen zijn maar ik geloof dat dit zeker goed komt als hier meer tijd voor maak.
Alix legt alles heel duidelijk uit en neemt je stap voor stap mee hoe je een video van begin tot einde kan creëren en afleveren.
Ze is een heel fijn persoon, professioneel en heel behulpzaam. Je kan altijd bij haar terecht wanneer je met vragen zit.
Zoek jij een online cursus met zoveel inzichten en persoonlijkheid om uitgebreid over videografie te leren? This is it!”

Yannick

“Aangezien ik een startende videograaf ben (fotograaf die videografie wilt leren) heb ik geen seconde getwijfeld om de cursus “videograaf vol vertrouwen” aan te kopen bij Alix. Ik volg Alix al een lange tijd en ze maakt prachtige video’s.
De cursus start met de basis, maar gaat ook meteen veel dieper dan dat. Alles komt aan bod om aan de slag te gaan als videograaf. Ze legt de keuze van haar materiaal uit, hoe je je camera instelt en waar je allemaal op moet letten om goede audio op te nemen, allemaal zaken waar ik nog nooit echt over na had gedacht. Na het hoofdstuk “postproductie” heeft ook de nabewerking geen geheimen meer voor je en kan je zelfzeker aan de slag met je eerste video’s!
Naast het feit dat ik heel veel heb geleerd is het ook heel aangenaam om te kijken naar de cursus, Alix is goedlachs en weet het allemaal op een heel boeiende manier over te brengen in beeld. Kortom, het is een van de cursussen (die ik op 1 hand kan tellen) die ik wél helemaal uit heb gedaan! En het beste? Ze blijft hem steeds verder aanvullen.”

Start met video’s maken want de markt ligt nu nog open! 

Na deze cursus

 • Krijg jij controle over het hele proces
 • Begin jij zelfzeker en voorbereid aan een opdracht
 • Weet jij hoe je koppels en gezinnen kan aansturen zonder angstzweet te krijgen
 • Weet jij hoe je de nabewerking moet aanpakken
 • Werk jij voor een correcte prijs
 • Kan jij vol vertrouwen een prachtig resultaat afleveren
 • Smelten die onzekere gedachten als sneeuw voor de zon

In no time vol vertrouwen als videograaf aan de slag!

Want jij weet dat videobeelden extreem waardevol zijn en je wil verliefde koppels en gezinnen dit niet ontnemen.

They need you!

 • 11 modules met + 120 videolessen en bijhorende templates & checklists
 • Onbeperkt toegang
 • Toegang tot de besloten Facebook groep voor vragen en support

Jouw investering is 850 euro*

*prijs exclusief btw.

Sophie

“Alix vertelt in haar cursus videograaf vol vertrouwen altijd met veel enthousiasme waardoor je hier echt gemotiveerd door geraakt om zelf aan de slag te gaan. Haar spontaniteit werkt enorm aanstekelijk voor mij. Het is fijn en heel interessant om haar te horen spreken over videografie en het is mij heel duidelijk dat ze dit met veel passie doet. De begeleiding die Alix biedt, vind ik echt top! Ik kan altijd bij haar terecht wanneer ik vastzit met iets. De sjot onder mijn gat die ik soms nodig heb, krijg ik van haar.
Naast de waardevolle online cursus is de begeleiding meer dan 100% en dit vind ik fantastisch! Dankjewel Alix!!”

Jonas

“Begin 2022 kocht ik de videografiecursus van Alix en ik ben super tevreden over de investering! In de cursus staat alles uitgelegd van A tot Z over de kneepjes van het vak. Je kan bij Alix terecht als je vragen hebt over de cursus en ze helpt je met veel plezier verder. Alles is super duidelijk en elke topic over videografie wordt aangekaart. Als je je wilt verdiepen in videografie is de cursus van Alix 200% aan te raden.”

Sacha

“Ik ben een tijdje geleden gestart met de cursus huwelijksvideografie bij Alix en heb er nog geen moment spijt van. De cursus zit enorm goed in elkaar, belicht echt elk aspect van het technische tot het commerciële en zelfs je eigen mindset. Maar hier stopt het niet bij! Tijdens je leerproces staat Alix altijd klaar voor wijze raad en tips & tricks die goud waard zijn als beginnende videograaf. Ik heb reeds mijn eerste trouw achter de rug en ben enorm blij dat ik, mede dankzij Alix, deze stap heb genomen. Een echte aanrader!”

Sofie

“Ik was al een tijdje aan het nadenken om mijn aanbod uit te breiden met video maar durfde de stap nooit te zetten. Toen ik op instagram Alix tegenkwam schreef ik me dan toch in voor de videografie cursus. Ik ben nog steeds heel blij met mijn keuze. Alle info wordt steeds duidelijk uitgelegd en je kunt altijd bij haar terecht voor vragen.”

Wat andere beeldmakers zich afvragen voor ze in Videograaf Vol Vertrouwen stappen?

Ga ik de investering van de cursus terugverdienen?

Absoluut!
De markt van videografie groeit elke dag en koppels en gezinnen
voelen meer de nood aan bewegend beeldmateriaal.
Ik post opdrachten in onze Facebook groep wanneer ik zelf al bezet ben.
Zo verdienden sommige cursisten hun investering meteen terug!

Is de cursus enkel gericht op trouwvideografie?

Nee de cursus is ook voor wie een aanbod wil uitbreiden met gezinsvideo’s.
Deze markt groeit enorm. Wees er dus meteen bij als beeldmaker.

Ik heb al vaak een cursus gekocht en kijk deze nooit uit.

Dit heb ik in het verleden bij andere cursussen ook al ervaren. Hier was mijn motivatie vaak niet groot genoeg omdat het eerder een noodzaak was om iets bij te leren over een bepaald topic over het ondernemen. Stel jezelf dus de vraag of je echt iets wil bijleren en hier iets mee wil doen. Ben jij zo gemotiveerd als ik toen was en wil jij er echt iets van maken? Dan ben ik er zeker van dat je de cursus tot het einde zal doornemen zonder moeite.

Hoe ziet de cursus er ongeveer uit?

De cursus kan je terugvinden op leerplatform Huddle. Dit is zeer gebruiksvriendelijk. Ik heb alles wat jij moet weten opgedeeld in 12 modules
die je op je eigen tempo kan uitkijken. De uitleg wordt ondersteund met veel
videobeelden om alles te verduidelijken.

Heb ik onbeperkt toegang tot de cursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot het leerplatform voor zo lang het bestaat
(minimum 3 jaar).

Ik heb al wat ervaring, is de cursus dan nog wel iets voor mij?

Indien je twijfelt, mag je me steeds een DM sturen via instagram dan kunnen  we samen bekijken of de cursus geschikt is voor jou.