Destination weddings! Count me in.

Trouwen op jullie favoriete bestemming in het buitenland

Er is iets magisch aan destination weddings! Het idee om geloften uit te wisselen op een besneeuwde berg of op een zonovergoten strand, tussen de Toscaanse heuvels of op welke droomlocatie dan ook, is toch fantastisch?! Als trouwvideografe heb ik het geluk dat ik deze buitengewone momenten op heel inspirerende locaties mag vastleggen.

Het is geweldig om op een totaal andere plaats terecht te komen en elementen hiervan terug te brengen in de trouwfilm. Denk maar aan prachtige droneshots van de omgeving, lokale gewoonten, dingen die jullie film nog unieker kunnen maken.

Als videograaf dien je op voorhand na te gaan wat de vereisten zijn om je apparatuur mee te nemen. Je kunt niet zomaar overal gemakkelijk aankomen en al je camera’s, drones enzovoort gebruiken. Bijvoorbeeld in Mexico kun je wel eens pech hebben op de luchthaven. Als videograaf zoek je dit dus best op voorhand op, zodat je weet wat er kan of hoe je dit wel kan regelen. Maar in de meeste Europese landen is dit geen probleem.

Een foto- en videograaf meenemen heeft als grote voordeel dat we dezelfde taal spreken ten opzichte van lokale beeldmakers. Dit is altijd handig voor de communicatie met jullie, maar ook met jullie ouders en gasten. Als videograaf gebruik ik heel veel tekst uit speeches, geloften, spontane woorden, grappige momenten, enzovoort; het is dus zeker een voordeel om goed te begrijpen wat er allemaal wordt gezegd.

Zoek je nog een videograaf om mee te nemen naar jullie droombestemming?
Vraag gerust een kennismakingsgesprek en offerte aan via het contactformulier. Geef me hier al zoveel mogelijk informatie mee.
Denk maar aan de datum, de locatie, eventueel de gekozen wedding planner en fotograaf, waarom jullie hier zo graag trouwen (ik ben gewoon héél benieuwd!).

Ik kijk er al naar uit om jullie te ontmoeten!

Wedding in Spain