Leverancier @ Salon Society

Een platform voor creatieve en betrouwbare huwelijksleveranciers

Begin 2023 werd ik door Lotte en Sanya van Salon Weddings gecontacteerd.
Deze 2 fantastische dames zorgen als weddingplanners voor een onvergetelijke bruiloft en kennen hun vak door en door. Ze stelden me de vraag of ik interesse had om mee in hun nieuw project te stappen. Enter: Salon Society!

Zelf omschrijven ze het als eerste warme platform voor jouw zoektocht naar creatieve en betrouwbare huwelijksleveranciers.
Iets waar ik zelf natuurlijk helemaal achter sta. Je wil niet dat je trouwvideograaf bandwerk levert. Je wil iets uniek, iets waar aandacht en tijd naar gaat. Geen typische trouwfilm zoals je ze vaak tegenkomt. Kijk daarom goed naar de stijl van videografen en of deze jullie ligt. En natuurlijk wil je de leveranciers waarmee je samenwerkt 100% kunnen vertrouwen. Daarom is een kennismakingsgesprek een must voor mij.

Niets is zo belangrijk om op je trouwdag rust te vinden in de drukte die zo’n dag soms met zich mee kan brengen. Hier zorg ik samen met de door jullie gekozen fotograaf voor. Ik kan jullie héél fijne en getalenteerde fotografen aanraden!

Op dit moment ben ik zelf verloofd. We hebben al heel wat leveranciers vastgelegd. Mensen waar ik vertrouwen in heb en zo weet ik dat we de dag zelf ten volle kunnen genieten. Want dit is toch waar het om draait? Een dik feest geven om jullie liefde te vieren samen met alle mensen die jullie graag zien!

Genieten van elk moment en op tijd even stilstaan bij wat er allemaal aan het gebeuren is. Zodat je ook echt ziet hoe prachtig jullie trouwdag is!
Want het gaat zéér snel. Dat weten we allemaal. Ik zal je er op tijd aan herinneren om even op adem te komen, stil te staan en rond te kijken naar al dat moois.

Wanneer Salon Society werd gelanceerd, vond ik het best spannend om naar mijn eigen videopodcast te kijken! Maar ik ben zeer tevreden van het resultaat.
Ik ben trots op mijn plaatsje tussen de andere wedding vendors op dit prachtige platform. De woorden die Lotte en Sanya over mij schreven, vond ik hartverwarmend. Hier alvast een stukje dat zij schreven op hun website:

“Wanneer je de video’s ziet van Alix, is de kans groot dat je verliefd bent. Maar wanneer je Alix in het echt ontmoet, ben je volledig verkocht. Haar warme persoonlijkheid en geruststellende aanwezigheid stellen je zo op je gemak, wat zich ongetwijfeld zal weerspiegelen in jullie adembenemende huwelijksvideo. Met Alix haal je niet alleen een getalenteerde videografe in huis, maar ook de unieke kracht die de essentie van jullie liefdesverhaal op een ongedwongen wijze vangt.”

Hier kan je lezen wat ze nog meer over mij vertellen.

Ik ging in augustus op bezoek bij Lotte en Sanya. We namen die dag een videopodcast op waarin we praten over trouwen, over videografie, mijn werk, wat we zelf belangrijk vinden enzovoort. Je kan de videopodcast hieronder bekijken. Indien je liever luistert tijdens het autorijden of koken, kan je deze ook op Spotify bij Studio Salon terugvinden.

Veel kijk- en luisterplezier!

 

Bedankt aan Annelies van Oogtepunt voor de foto’s.