Mijn aanbod in huwelijksvideografie

Bleyckhof bruiloft

Mijn aanbod in huwelijksvideografie

Ik startte met het maken van Highlight Weddingfilms voor koppels, en dit doe ik nog steeds met veel liefde. De hoogtepunten van jullie huwelijksdag verwerken in een prachtige film is wat ik ontzettend graag doe! Het is een huwelijksvideo waar jullie nog 100x naar terugkijken. Deze duurt zo’n 7 minuten en geeft heel jullie dag mooi weer. De beelden worden ondersteund door muziek en jullie mooie geloftes.

Maar ik vond het vaak jammer om nog meer waardevolle beelden, die de selectie net niet haalden, nooit te tonen. Toen kwam er The Happily Ever After Edition, de langere versie! 

Hier worden nog meer speeches en sprekers getoond, nog meer mooie en unieke momenten. Het grote verschil met de Highlight Weddingfilm is de tragere edit. Je zal langere stukken te zien krijgen van bijvoorbeeld een speech, fijne gesprekken of gezellige en echte momenten tussen jou en je geliefden.
Wat ik superfijn vind, is om jullie ouders kort een boodschap te laten inspreken. Niet iedereen voelt zich comfortabel om te speechen voor een grote groep mensen.

Maar ouders willen misschien ook wel iets vertellen op een andere manier?
Zij kunnen een tekst voorlezen voor mij. Ik begeleid hen hierin zodat ze zich niet ongemakkelijk voelen. Hebben jullie kinderen? Dan kunnen ook zij iets vertellen. Ik verwerk nadien deze beelden in jullie film. Zo zullen deze kostbare woorden niet verloren gaan.

huwelijksdag voorbereidingen en make up
bruidegom en getuige

Ik ben er graag bij vanaf de voorbereidingen van de bruid of bruidegom. De sfeer die hier hangt is altijd zo ontzettend fijn om in beeld te brengen. Er hangt een gezonde spanning in de lucht, er worden grapjes gemaakt, misschien vloeien er al enkele traantjes, … en dit leg ik met zoveel plezier vast. Zonder dat jullie hier ‘last’ van ondervinden. Ik zorg er mee voor dat iedereen zich goed voelt maar houd mij op de achtergrond.

In de langere versie komen de hoogtepunten van de ceremonie meer uitgebreid aan bod. En hoe meer emoties, hoe liever! Dus laat jullie volledig gaan. Maar denk ook aan felicitaties van jullie gasten, speeches tussen het diner door, jullie bedankspeech aan jullie gasten, de openingsdans en vooral sfeer! Om mooi geluid te verzekeren, maak ik gebruik van kleine microfoontjes. Geluid mooi opnemen is ontzettend belangrijk. Hier zal je niets van merken op de foto’s of in de video. Indien je dit idee wat raar vindt, weet dan dat er enkel wordt geluisterd naar de audiobestanden waar videobeelden van zijn.

Naast de langere versie krijg je, net als bij de Highlight film, een verkorte versie van ongeveer 1 minuut als extra. Dit kan leuk zijn als bedankje voor jullie gasten.De langere versie wordt eerder voor jullie en jullie beste vrienden en familie gemaakt.

De uitgebreide huwelijksvideo is er voor koppels die zich openstellen. Voor de enthousiastelingen, de praters en personen die emoties durven tonen. Om de gesprekken met je mama of opa opnieuw te kunnen bekijken, jullie kinderen nog meer in beeld, de echte momenten.. you get the idea?

Het grote werk begint voor mij na jullie huwelijksdag. Ik selecteer de mooiste momenten en de meest waardevolle woorden uit de geloftes en speeches. Dan ga ik met alle beelden en audiobestanden aan de slag. Ik maak een geheel waar muziek, speeches en beelden elkaar harmonieus versterken. Het is een creatief proces waar ik met veel liefde lang aan werk. Om jullie nadien te verrassen met een unieke film. Geen enkele weddingfilm zal ooit hetzelfde zijn. Elk koppel is anders, elk huwelijksfeest is anders, elk bruidspaar met een eigen verhaal.

bride bruid Bleyckhof trouwlocatie
first look bruid en bruidegom

Ik raad aan om mij minimum 10u op jullie huwelijksdag mee te nemen. Zo kan ik echt de hele dag in beeld brengen. Op het dansfeest hebben mensen vaak even de tijd nodig om los te komen. De leukste beelden krijg je wanneer jullie gasten zich volledig laten gaan. Een topper van een DJ, veel beweging en een knalfeest maken een trouwfilm nog leuker! We kunnen stellen.. hoe vettiger, hoe prettiger! Daarom blijf ik graag nog zo’n tweetal uur na de openingsdans.

Zie jij de ongelofelijke meerwaarde van een trouwfilm? Wil jij binnen 30 jaar nog steeds beelden kunnen bekijken van jullie huwelijksfeest? De stemmen van jullie ouders en misschien ook kinderen opnieuw kunnen horen? Ik ontmoet jullie graag om naar jullie verhaal te luisteren. En ik ben benieuwd naar jullie voorkeur, een highlight weddingfilm of een langere versie?
Tot gauw!