Mijn aanbod in huwelijksvideografie

Bleyckhof bruiloft

Mijn aanbod in huwelijksvideografie

Voor de enthousiaste en leukste koppels mag ik wedding movies maken! Ik prijs mij elke dag gelukkig dat ik hier mijn job heb van kunnen maken. Ik maak in de eerste plaats Highlight Weddingfilms die de leuke momenten en hoogtepunten van jullie huwelijksdag weergeven op een dynamische manier. Geen typische trage trouwfilm zoals je ze vaak voorbij ziet komen.
Neem hier alvast een kijkje om een idee te krijgen van mijn stijl. Matcht dit met wie jullie zijn? Neem dan zeker contact op en dan gaan we samen iets drinken om al jullie plannen te bespreken!

Maar nu eerst terug naar mijn aanbod.
De Highlight Weddingfilm duurt ongeveer 7 tot 10 minuten.

Dit varieert natuurlijk want elk koppel en trouwfeest is anders.
Hierin wordt heel jullie dag of weekend mooi weergegeven.
De beelden worden ondersteund door muziek, geloftes en de leukste speeches.

Ik ben er graag bij vanaf de voorbereidingen. En wat helemaal fantastisch is, is wanneer dit bij jullie allebei kan. De sfeer die er in de ochtend hangt is altijd zo ontzettend fijn om in beeld te brengen. Er hangt een gezonde spanning in de lucht, er worden grapjes gemaakt, misschien vloeien er al enkele traantjes, … . Zet een leuk muziekje op en de sfeer zit er meteen in! En dit leg ik met zoveel plezier vast.
Zonder dat jullie hier ‘last’ van ondervinden. Ik zorg er mee voor dat iedereen zich goed voelt maar houd mij op de achtergrond.

huwelijksdag voorbereidingen en make up
bruidegom en getuige

Omdat er vaak uren aan beeldmateriaal is, vond ik het jammer om hier niets mee te doen. Er zijn nog zoveel andere leuke beelden die de selectie net niet gehaald hebben.

Daarom bied ik nog enkele opties aan!

Naast de highlight weddingfilm is er ook de ceremoniefilm.
Zo kan je alle sprekers opnieuw aan het woord horen en zien. Hier ga je ongetwijfeld binnen X aantal jaren enorm blij mee zijn! Hier voorzie ik, afhankelijk van de locatie, een second shooter voor.

Om mooi geluid te verzekeren, maak ik op belangrijke momenten gebruik van kleine microfoontjes. Denk maar aan leuke reacties tijdens de first look, alle mooie woorden tijdens de ceremonie of tijdens speeches. Geluid mooi opnemen is ontzettend belangrijk. Hier zal je niets van merken op de foto’s of in de video.

Je krijgt ook altijd een korte sneak peek als extra. Dit kan leuk zijn als bedankje voor jullie gasten of om te gebruiken op sociale media.

Zoals ik al zei heb ik vaak uren beeldmateriaal. Daarom is er ook nog een 2de optie, de raw of onbewerkte beelden. Deze kuis ik netjes op zodat je mijn voeten niet ziet wanneer ik nog aan het opnemen ben. Het zijn niet altijd de meest stabiele beelden of met de perfecte compositie. Maar wel waardevol door de personen die je in beeld krijgt te zien. Dit zijn de beelden met hun originele audio. Zo fijn om alle stemmen van jullie vrienden en familie opnieuw te horen!
Deze video duurt gemiddeld zo’n 60 minuten.

Het grote werk begint voor mij na jullie huwelijksdag. Ik selecteer de mooiste momenten en de meest waardevolle woorden uit de geloftes en speeches. Dan ga ik met alle beelden en audiobestanden aan de slag. Ik maak een geheel waar muziek, speeches en beelden elkaar harmonieus versterken. Het is een creatief proces waar ik met veel liefde lang aan werk. Om jullie nadien te verrassen met een unieke film. Geen enkele weddingfilm zal ooit hetzelfde zijn. Elk koppel is anders, elk huwelijksfeest is anders, elk bruidspaar met een eigen verhaal.

bride bruid Bleyckhof trouwlocatie
first look bruid en bruidegom

Ik raad aan om mij minimum 10u op jullie huwelijksdag mee te nemen. Zo kan ik echt de hele dag in beeld brengen. Op het dansfeest hebben mensen vaak even de tijd nodig om los te komen. De leukste beelden krijg je wanneer jullie gasten zich volledig laten gaan. Een topper van een DJ, veel beweging en een knalfeest maken een trouwfilm nog leuker! We kunnen stellen.. hoe vettiger, hoe prettiger! Daarom blijf ik graag nog zo’n tweetal uur na de openingsdans.

Zie jij de ongelofelijke meerwaarde van een trouwfilm? Wil jij binnen 30 jaar nog steeds beelden kunnen bekijken van jullie huwelijksfeest? De stemmen van jullie ouders en misschien ook kinderen opnieuw kunnen horen? Ik ontmoet jullie graag om naar jullie verhaal te luisteren. En ik ben benieuwd naar jullie voorkeur, een highlight weddingfilm of een langere versie?
Tot gauw!